Има залиха

mikrobranova pecka FAVORIT MBP-20 WHITE

4,390.00 ден

КАПАЦИТЕТ 20 L

ЈАЧИНА: 700W

РЕГУЛАЦИЈА: 5 НИВОА

МЕХАНИЧКА РЕГУЛАЦИЈА

БОЈА: БЕЛА

ДИМЕНЗИИ (В*Ш*Д) 25,82/43,95/35,5 CM

На залиха

Дополнителни информации

Бренд