Има залиха

blender FAVORIT HB5006

1,490.00 ден

МОЌНОСТ 600W

САД ЗА МЕРЕЊЕ

САД ЗА СЕЦКАЊЕ

1 МАТАЛКА

2 НОЖА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

2 БРЗИНИ

На залиха

Дополнителни информации

Бренд