Нема залиха

pravosmukalka FAVORIT fvc-123

2,990.00 ден

  • Моќност:1600W
  • Всмукувачка моќ:200W
  • Индикатор за полна кеса
  • Капацитет на вреќа:1.5L
  • Платнена кеса
  • Боја Црвена или Сина

Нема на залиха

Дополнителни информации

Бренд