Има залиха

pravosmukalka Gorenje VC1801SFABKR

5,990.00 ден

 Боја Црна
 Моќност: 1800 W
 Моќ на всисување: 220 W
 Со сад за прашина 3 Литри
 Материјал на цевката: Метал
 Универзална четка
 2 ХЕПА филтри
 Радиус-Опсег: 14 m
 Копче за вклучување
 Управувачка локација: На апаратот
 Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
 Гумирани тркалца
 Додаток за агли
 Додаток мала четкичка

На залиха

Дополнителни информации

Бренд